Onze aanpak

Omdat fijn klantencontact en wederzijds vertrouwen de ultieme basis vormen voor een kwaliteitsvolle inrichting, beginnen wij onze totaalinrichtingen met een bezoek ter plaatse. We zitten graag persoonlijk met je samen om je ideeën en budget te bespreken en je tekeningen te bekijken. Zijn deze laatste er nog niet, dan kunnen wij een betrouwbare architect aanraden waarmee we samenwerken.

Aan de hand daarvan maken we vervolgens een gedetailleerde offerte op, waarbij we ook eventuele pijnpunten naar de toekomst toe alvast anticiperen. Zo zijn we in geval van onvoorziene omstandigheden altijd in staat snel te schakelen, en je alsnog van een inrichting te voorzien waarmee je 100% tevreden bent. Ook voor gewoon het zagen van kasten of plaatwerk en het aflijmen daarvan kun je bovendien bij ons terecht.

Vervolgens spreken we een haalbare termijn af, tijdens dewelke we één keer per week samen gratis overleg plegen over de werkzaamheden. Want niet alleen bevordert een open communicatie het vlot verloop van het proces, je krijgt ook de gelegenheid eventuele vragen te stellen en blijft van alles tot in de puntjes op de hoogte.

OVER JV INTERIEUR PROJECTEN

Onze onderneming in interieurbouw, JV Interieur Projecten, werd geboren uit de vruchtbare samenwerking van ervaren schrijnwerker met zijn hardwerkende zoon. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige en erkende partner, aan wie je met een gerust hart je totaalconcepten kunt toevertrouwen. Met een uitgebreid netwerk van specialisten en veel motivatie gaan wij aan de slag om je van de perfecte inrichting te voorzien.

Wij zitten graag eens met je samen om je project te bespreken